Organizacje / KRS 0000743900
SUSHI 2 GO
Nazwa pełnaSUSHI 2 GO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
KRS
0000743900
NIP
5223044327
REGON
362978998
Adres siedzibySokołowska 9/u22, 01-142 Warszawa, Polska
Forma prawnaSpółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Data rejestracji10 sierpnia 2018 r.
Kapitał zakładowy7,25 mln zł
Zarząd
Sposób reprezentacji
W przypadku zarządu wieloosobowego do składania oświadczeń woli w imieniu spółki uprawnionych jest dwóch członków zarządu działających łącznie.
Rada nadzorcza
Maciej Kacper Kisieliński
Od 11 maja 2021 r.
Grzegorz Cupiał
Od 11 maja 2021 r.
Agnieszka Renata Chróściak
Od 11 maja 2021 r.
Jacek Owczarek
Od 4 listopada 2020 r. • Do 11 maja 2021 r.
Przemysław Ciaś
Od 19 marca 2019 r. • Do 11 maja 2021 r.
Pedro Madeira Martinho
Od 10 sierpnia 2018 r. • Do 19 marca 2019 r.
Katarzyna Kopaczewska
Od 10 sierpnia 2018 r. • Do 11 maja 2021 r.
Andrzej Kisieliński
Od 10 sierpnia 2018 r. • Do 4 listopada 2020 r.
Wspólnicy
Maciej Kacper Kisieliński
Udziały:
144.976 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 7.248.800,00 ZŁ
Posiada całość udziałów:
Nie
Od 11 maja 2021 r.
Julia Dorota Kisielińska
Udziały:
7.401 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 370.050,00 zł
Posiada całość udziałów:
Nie
Od 10 sierpnia 2018 r. • Do 4 listopada 2020 r.
EUROCASH FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Udziały:
145076 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 7253800,00 ZŁ
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 4 listopada 2020 r. • Do 11 maja 2021 r.
EUROCASH FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Udziały:
53.930 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 2.696.500,00 zł
Posiada całość udziałów:
Nie
Od 10 sierpnia 2018 r. • Do 4 listopada 2020 r.
Beneficjenci rzeczywiści
Maciej Kacper Kisieliński
Obywatelstwo:
Polska
Rezydencja:
Polska
Kontrola bezpośrednia:
Wspólnik spółki z o.o.
7248800.00 PLN
Status podatnika VAT
Przedmiot działalności (PKD)
Kod PKD82.99.ZGłówny
OpisPozostała działalność wspomagająca prowadzenie działalności gospodarczej, gdzie indziej niesklasyfikowana
Kod PKD10.13.Z
OpisProdukcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
Kod PKD10.20.Z
OpisPrzetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków
Kod PKD10.3
OpisPrzetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw
Kod PKD10.71
OpisProdukcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek
Kod PKD10.85
OpisWytwarzanie gotowych posiłków i dań
Kod PKD10.86
OpisProdukcja artykułów spożywczych homogenizowanych i żywności dietetycznej
Kod PKD10.89.Z
OpisProdukcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana
Kod PKD56.10
OpisRestauracje i pozostałe placówki gastronomiczne
Kod PKD56.21.Z
OpisPrzygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Inne dane
Dane formalne
Wspólnik może mieć
Większą liczbę udziałów
Dzień kończący pierwszy rok obrotowy
31.12.2018