Organizacje / KRS 0000634115

DEV ENFES DONER KEBAB

Organizacja wykreślona z KRS, widzisz najnowszy historyczny wpis
Nazwa pełnaDEV ENFES DONER KEBAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
KRS
0000634115
NIP
6762512411
REGON
365245196
Adres siedzibyStraconki 102, 43-300 Bielsko-biała, Polska
Forma prawnaSpółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Data rejestracji26 sierpnia 2016 r.
Kapitał zakładowy5 tys. zł
Rozwiązanie bez przeprowadzenia likwidacji
Szczegóły
Postanowienie sądu rejonowego w bielsku-białej sygn. akt bb.viii ns-rej. krs 2585/21/225 w Przedmiocie rozwiązania podmiotu bez przeprowadzenia postępowania likwidacyjnego na podstawie art. 25 d ust. 1 ustawy z 20 sierpnia 1997 r. o krajowym rejestrze sądowym ,

Organizacja została rozwiązana bez przeprowadzenia postępowania likwidacyjnego.

Zarząd
Sposób reprezentacjiDo składania oświadczeń w imieniu spółki jest upoważniony każdy z członków zarządu samodzielnie
Sait Altunatmaz
Prezes Zarządu
Od 11 sierpnia 2017 r. • Do 17 września 2021 r.
Paweł Piotr Piecewicz
Prezes Zarządu
Od 26 sierpnia 2016 r. • Do 11 sierpnia 2017 r.
Wspólnicy
Sait Altunatmaz
Udziały:
50 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 5.000,00 ZŁ.
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 11 sierpnia 2017 r. • Do 17 września 2021 r.
KANCELARIA GOSPODARCZA EFFEKTI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Udziały:
50 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 5.000,00 ZŁ
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 26 sierpnia 2016 r. • Do 11 sierpnia 2017 r.
Status podatnika VAT
Przedmiot działalności (PKD)
Kod PKD10.13.ZGłówny
OpisProdukcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
Kod PKD10.11.Z
OpisPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
Kod PKD10.12.Z
OpisPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
Kod PKD46.32.Z
OpisSprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa
Kod PKD46.38.Z
OpisSprzedaż hurtowa pozostałej żywności, włączając ryby, skorupiaki i mięczaki
Kod PKD56
OpisDziałalność usługowa związana z wyżywieniem
Kod PKD56.10.A
OpisRestauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Kod PKD56.10.B
OpisRuchome placówki gastronomiczne
Kod PKD56.21.Z
OpisPrzygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Kod PKD56.29.Z
OpisPozostała usługowa działalność gastronomiczna
Inne dane
Dane formalne
Wspólnik może mieć
Większą liczbę udziałów
Dzień kończący pierwszy rok obrotowy
31.12.2017