Organizacje / KRS 0000324061

SOFTSMAK

Nazwa pełnaSOFTSMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
KRS
0000324061
NIP
1182012445
REGON
142028037
Adres siedziby
Rolnicza 460 / 1, Dziekanów Nowy, 05-092 Łomianki, Polska
Forma prawnaSpółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Data rejestracji23 lutego 2009 r.
Kapitał zakładowy50 tys. zł
Zawieszenie działalności gospodarczej
Data zawieszenia18.05.2019
Data wznowienia26.05.2025
Zarząd
Sposób reprezentacji
W przypadku zarządu jednoosobowego osoba ta lub prokurent umocowani są do samodzielnego składania w imieniu spółki oświadczeń woli. w przypadku zarządu wieloosobowego do składania w imieniu spółki oświadczeń woli wymagane jest działanie któregokolwiek z członków tego zarządu lub prokurenta.
Andrzej Edwin Żbikowski
Prezes Zarządu
Od 13 kwietnia 2017 r. • Do 10 maja 2022 r.
Danuta Lucyna Czarnecka
Prezes Zarządu
Od 23 lutego 2009 r. • Do 13 kwietnia 2017 r.
Wspólnicy
Marek Skrzydlak
Udziały:
1.000 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 50.000,00 ZŁ
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 13 kwietnia 2017 r.
Wojciech Ryszard Czarnecki
Udziały:
500 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 25.000 zł.
Posiada całość udziałów:
Nie
Od 23 lutego 2009 r. • Do 13 kwietnia 2017 r.
Danuta Lucyna Czarnecka
Udziały:
500 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 25.000 zł.
Posiada całość udziałów:
Nie
Od 23 lutego 2009 r. • Do 13 kwietnia 2017 r.
Beneficjenci rzeczywiści
Marek Skrzydlak
Obywatelstwo:
Polska
Rezydencja:
Polska
Kontrola bezpośrednia:
Wspólnik spółki z o.o.
50000.00 PLN
Status podatnika VAT
Przedmiot działalności (PKD)
Kod PKD56.29.ZGłówny
OpisPozostała usługowa działalność gastronomiczna
Kod PKD10.11.Z
OpisPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
Kod PKD10.12.Z
OpisPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
Kod PKD10.13.Z
OpisProdukcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
Kod PKD46.18.Z
OpisDziałalność agentów specjalizujących się w sprzedaży pozostałych określonych towarów
Kod PKD46.32.Z
OpisSprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa
Kod PKD46.38.Z
OpisSprzedaż hurtowa pozostałej żywności, włączając ryby, skorupiaki i mięczaki
Kod PKD47.19.Z
OpisPozostała sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach
Kod PKD47.22.Z
OpisSprzedaż detaliczna mięsa i wyrobów z mięsa prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
Kod PKD56.21.Z
OpisPrzygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Inne dane
Dane formalne
Wspólnik może mieć
Większą liczbę udziałów
Dzień kończący pierwszy rok obrotowy
31.12.2009