Organizacje / KRS 0000303205

ULTYMA

Nazwa pełnaULTYMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
KRS
0000303205
NIP
7743059218
REGON
141405532
Adres siedziby
Forma prawnaSpółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Data rejestracji9 kwietnia 2008 r.
Kapitał zakładowy300 tys. zł
Zarząd spółki
Sposób reprezentacji
Do składania oświadczeń woli i podpisywania w imieniu spółki upoważniony jest samodzielnie każdy członek zarządu albo samodzielnie prokurent
Barbara Wasek
Prezes Zarządu
Od 18 lipca 2017 r.
Michał Szczepaniak
Wiceprezes Zarządu
Od 18 lipca 2017 r.
Michał Szczepaniak
Dyrektor Generalny Zarządu
Od 1 marca 2017 r. • Do 18 lipca 2017 r.
Przemysław Wasilewski
Dyrektor Generalny Zarządu
Od 20 września 2013 r. • Do 1 marca 2017 r.
Marcin Dariusz Wichrowski
Dyrektor Ds.handlowych
Od 17 lutego 2010 r. • Do 1 marca 2017 r.
Przemysław Wasilewski
Dyrektor Ds. Ekonomicznych
Od 17 lutego 2010 r. • Do 20 września 2013 r.
Janusz Kołowrocki
Prezes Zarządu
Od 9 kwietnia 2008 r. • Do 17 lutego 2010 r.
Ireneusz Lewandowski
Wiceprezes Zarządu
Od 9 kwietnia 2008 r. • Do 8 lipca 2008 r.
Prokura
Janusz Bobrowski
Prokurent
Rodzaj: PROKURA ODDZIELNA
Od 9 kwietnia 2008 r.
Wspólnicy
Janusz Bobrowski
Udziały:
300 UDZIAŁÓW O ŁACZNEJ WARTOŚCI 300.000,00 ZŁ
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 17 lutego 2010 r.
Janusz Bobrowski
Udziały:
200 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 200.000 ZŁ.
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 4 grudnia 2008 r. • Do 17 lutego 2010 r.
Janusz Bobrowski
Udziały:
51 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 51.000,00 zł
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 9 kwietnia 2008 r. • Do 4 grudnia 2008 r.
Beneficjenci rzeczywiści
Janusz Bobrowski
Obywatelstwo:
Polska
Rezydencja:
Polska
Kontrola bezpośrednia:
Wspólnik spółki z o.o.
300000.00 PLN
Status podatnika VAT
Przedmiot działalności (PKD)
Kod PKD55.10.ZGłówny
OpisHotele i podobne obiekty zakwaterowania
Kod PKD10.11.Z
OpisPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
Kod PKD55.20.Z
OpisObiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Kod PKD56.10.A
OpisRestauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Kod PKD56.21.Z
OpisPrzygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Kod PKD56.29.Z
OpisPozostała usługowa działalność gastronomiczna
Kod PKD56.30.Z
OpisPrzygotowywanie i podawanie napojów
Kod PKD68.10.Z
OpisKupno i sprzedaż nieruchomości na własny rachunek
Kod PKD77.21.Z
OpisWypożyczanie i dzierżawa sprzętu rekreacyjnego i sportowego
Kod PKD79.12.Z
OpisDziałalność organizatorów turystyki

Wyniki finansowe

Rachunek zysków i strat

2022
2023
2024
2022
731 tys. zł
Zysk netto
2023
144 tys. zł
Zysk netto
2024
122 tys. zł
Zysk netto

Szczegóły

Pozycja202220232024
Przychody netto ze sprzedaży5.51 mln zł6.94 mln zł6.89 mln zł
Koszty działalności operacyjnej5.31 mln zł6.80 mln zł6.81 mln zł
Zysk (strata) ze sprzedaży200 tys. zł141 tys. zł78 tys. zł
Pozostałe przychody operacyjne566 tys. zł25 tys. zł87 tys. zł
Pozostałe koszty operacyjne14 tys. zł42 tys. zł6 tys. zł
Przychody finansowe2 tys. zł42 tys. zł5 tys. zł
Koszty finansowe23 tys. zł21 tys. zł32 tys. zł
Zysk (strata) brutto731 tys. zł144 tys. zł132 tys. zł
Podatek dochodowy--10 tys. zł
Wynik finansowy netto731 tys. zł144 tys. zł122 tys. zł
Dane ze sprawozdań finansowych KRS
Inne dane
Dane formalne
Wspólnik może mieć
Większą liczbę udziałów
Dzień kończący pierwszy rok obrotowy
31.12.2008