Organizacje / KRS 0000251648

"LE REGAL"

Nazwa pełna"LE REGAL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
KRS
0000251648
NIP
7010009377
REGON
140455210
Adres siedzibyHoża 86 / 410, 00-682 Warszawa, Polska
Forma prawnaSpółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Data rejestracji23 lutego 2006 r.
Kapitał zakładowy50 tys. zł
Zarząd
Sposób reprezentacji
Do składania oświadczeń woli w zakresie praw i obowiązków majątkowych i niemajątkowych spółki oraz do podpisywania za spółkę upoważniony jest każdy członek zarządu samodzielnie.
Serhii Sliusar
Prezes Zarządu
Od 1 września 2023 r.
Jarosław Krzysztof Chrobociński
Prezes Zarządu
Od 8 marca 2007 r. • Do 1 września 2023 r.
Sebastian Wiśniewski
Prezes Zarządu
Od 23 lutego 2006 r. • Do 8 marca 2007 r.
Prokura
Mackelly Tcherbi Narteh
Prokurent
Rodzaj: PROKURA SAMOISTNA
Od 24 lutego 2016 r.
Renata Julia Chrobocińska
Prokurent
Rodzaj: PEŁNA SAMODZIELNA
Od 23 lutego 2006 r. • Do 1 sierpnia 2022 r.
Wspólnicy
Serhii Sliusar
Udziały:
100 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 50.000,00 ZŁ
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 1 września 2023 r.
Jacek Cichecki
Udziały:
100 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 50.000,00 zł
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 14 stycznia 2009 r. • Do 1 września 2023 r.
Renata Julia Chrobocińska
Udziały:
100 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 50000 zł
Posiada całość udziałów:
Tak
Od 23 lutego 2006 r. • Do 14 stycznia 2009 r.
Beneficjenci rzeczywiści
Jacek Cichecki
Obywatelstwo:
Polska
Rezydencja:
Polska
Kontrola bezpośrednia:
Wspólnik spółki z o.o.
50000.00 PLN
Status podatnika VAT
Przedmiot działalności (PKD)
Kod PKD56.10.AGłówny
OpisRestauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Kod PKD01.4
OpisChów i hodowla zwierząt
Kod PKD10.1
OpisPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa oraz produkcja wyrobów z mięsa
Kod PKD10.3
OpisPrzetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw
Kod PKD10.4
OpisProdukcja olejów i tłuszczów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego
Kod PKD41
OpisRoboty budowlane związane ze wznoszeniem budynków
Kod PKD56.1
OpisRestauracje i pozostałe placówki gastronomiczne
Kod PKD56.2
OpisPrzygotowywanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) i pozostała gastronomiczna działalność usługowa
Kod PKD56.3
OpisPrzygotowywanie i podawanie napojów
Kod PKD96
OpisPozostała indywidualna działalność usługowa
Inne dane
Dane formalne
Wspólnik może mieć
Większą liczbę udziałów
Dzień kończący pierwszy rok obrotowy
31.12.2006